USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Yerel seçimler kapsamında yoğun bir Pazar mesaisi yapan AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, TAHAD ve Yeşilırmak Mahallesinde birer konuşma yaptı. Eroğlu, “Biz gönülleri yapmaya geldik. 30 Mart’tan sonra, Tokat’ı

Yerel seçimler kapsamında yoğun bir Pazar mesaisi yapan AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, TAHAD ve Yeşilırmak Mahallesinde birer konuşma yaptı. Eroğlu, “Biz gönülleri yapmaya geldik. 30 Mart’tan sonra, Tokat’ı
26-03-2014 10:07
Google News

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, yerel seçimler kapsamında Pazar mesaisine sabahın erken saatlerinde çeşitli ziyaretlerle başlayarak, ikindiden sonra da TAHAD’ın toplantısına katıldı. Eroğlu, “Büyük Tokat Buluşması” adını verdiği ve 9. gerçekleştirdiği Yeşilırmak Mahallesinde bir miting düzenledi. Çamlıbel, Artova, Yeşilyurt ve Sulusaray’ı kapsayan havza için faaliyet gösteren TAHAD’ta yapılan toplantıya AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’nun yanı sıra, Tokat eski milletvekilleri Hüseyin Gülsün, Ergun Dağcıoğlu, İbrahim Çakmak ve Osman Demir, AK Parti Tokat merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol ile çok sayıda dernek üyesi katıldı. Toplantıda açış konuşmasını TAHAD Başkanı Ömer Faruk Bal yaptı. Bal, “Derneğimiz 1999 yılında kurulmuştur. 2 bin üyesi bulunan derneğimiz yaklaşık 15 yıldır havzaya çeşitli etkinliklerle hizmet ediyor. Şu an AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı sayın Eyüp Eroğlu’da derneğimizde uzun süre yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur” diye konuştu.

 

EROĞLU’NUN SONUNA KADAR YANINDAYIZ

TAHAD Başkanı Ömer Faruk Bal’ın konuşmasının ardından Tokat İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol bir konuşma yaparak, Çamlıbel, Artova, Yeşilyurt ve Sulusaray Havzasına yapılan hizmetleri anlattı. Elibol, söz konusu havzada içme suyu olmayan ve  yolları yapılmayan hiçbir köyün kalmadığını söyledi. Daha sonra, AK Parti Tokat eski milletvekilleri birer selamlama konuşması yaparak, Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’nun yanında olduklarına dair mesajlar verdiler. En son kürsüye davet edilen AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu ise, 3 aylık yoğun bir seçim süreci yaşadıklarını, bu süreç içerisinde Tokatlıların ilgi ve teveccühünden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Eroğlu, “Bugüne kadar 8 “Büyük Tokat Buluşması” adı altında mahalle mitingleri gerçekleştirdik. 9.sını ise bugün Yeşilırmak Mahallesinde yapacağız. Siyaset, milletimize hizmet etmek alanıdır. Şan şöhret gibi bizim temel moral değerlerimizle uyuşmayan egoların tatmin yeri değildir. Tokat’ımızın 42 mahallesinde gerek kapalı büyük salonlarda, gerekse açık hava da toplantılar yaptık. Bunun yanında “Büyük Tokat Buluşması” adını verdiğimiz her biri yaklaşık 5 bin kişiye ulaşan mahalle mitinglerini gerçekleştirdik. Açıkladığımız projeleri ihtiyaç ve talebe binaen hazırladık. STK’larımızı ve mahallelerimizi ziyaretlerimizde acil ihtiyaçları not ederek, bir bakıma acil eylem planı nispetinde önceliklerimizi belirledik. Vizyoner projeler için genel idaremizdeki bakanlık, müsteşarlık ve genel müdürlük nezdinde istişare yaparak hazırladık. Ve gördüm ki, değerli Tokatlı hemşehrilerim evlatları, kardeşleri Eyüp Eroğlu’nu yalnız bırakmıyor. Bunun için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çünkü, Tokat kararını vermiş. Yine AK Parti, yine Başbakanımız Tayyip Erdoğan ve Eyüp Eroğlu diyor. Her güzellik, her iyilik sizi hatırlatıyor. Tokat her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Eroğlu, TAHA’daki toplantının ardından Büyük Tokat Buluşmasının 9.sını yapmak üzere Yeşilırmak Mahallesine gitti. Yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Eroğlu, burada da yaptığı konuşmada açıkladığı projeleri anlatarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Eroğlu konuşmasında, “Bu süreç içerisinde gerek adaylar, gerekse diğer partilerle ilgili kullandığım dile dikkat ettim. Hakaret ya da polemiğe sebep olacak hiçbir cümle kurmadım. Bu konuda şahsıma yapılan yakışıksız ifadelere dahi cevap verme gereği duymadım. Bunun böyle olduğunu bütün Tokat’ımız, 4 yıllık il başkanlığı dönemimde de biliyordu. Adaylık sürecinde de, naiflik, zarafet ve saygı mesafesini korudum. Çünkü, biz gönül yıkmaya değil, gönülleri yapmaya geldik” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47